Κατόγκο 05-07-2011

Ήθελα πολύ να σας γράψω σχετικά με τον Κατόγκο και αυτά που γράψατε εδώ: http://xanthireds.blogspot.com/2011/07/blog-post_03.html

Λέτε: Σε πολλά παιχνίδια μάς έκανε να αναπολούμε τον Κιντάνα!!!!

Μάλλον κάνετε χιούμορ. Δε μπορεί να το λέτε σοβαρά αυτό. Δε νομίζω ότι ο περσυνός καλύτερος Κιντάνα, έπαιζε πιο καλά από τον χειρότερο Κατόγκο. Αν διαφωνείτε μαζί μου, ρωτήστε όσους βλέπαν την ομάδα κάθε Κυριακή.

Λέτε: Γενικά λίγα πράγματα. Εξαίρεση το παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής κόντρα στον Παναθηναϊκό, αυτό θα είδαν και οι Κινέζοι,ενώ σαν χαρακτήρας ήταν από τους πλέον περίεργους, όσον αφορά την συνέπειά του είχε σκαμπανεβάσματα.

Λίγα πράγματα ο Κατόγκο; Ποιος έβγαζε όλες τις σέντρες, ποιος κατάπινε χιλιόμετρα, ποιός ήταν διαρκή απειλή για τον αντίπαλο; Αγαπητοί μου κύριοι, ακόμα και ο Μέσσι σε κάποια παιχνίδια είναι μέτριος. Αν ήταν συνέχεια καλός απλά δε θα ερχόταν στην Ξάνθη. Όσο για τον χαρακτήρα του που λέτε. ΕΛΕΟΣ. Ο κόσμος έχει βαρεθεί την καραμέλα για τους δήθεν ξενύχτυδες παίχτες και όλους αυτους με τα οικογενειακά προβλήματα και που δεν έχει η Ξάνθη ξενόγλωσσα σχολεία.

Και στο τέλος λέτε: Υ.Σ: Αν φωνάξει κανείς στα Πηγάδια «Όποιος στεναχωρήθηκε από την αποχώρηση Κατόνγκο να σηκώσει το χέρι» θα χρειαστεί να ξαναφωνάξει γιατί θα πιστεύει ότι δεν τον ακούνε….

Δεν ξέρω αν εννοείται την ΠΑΕ και τους παίχτες. Αν εννοείται τους οπαδούς πάντως, τους πραγματικούς οπαδούς του ΑΟΞ, τους οπαδούς που δεν χάνουν παιχνίδι θα ξέρατε πως θα σηκώναν όχι μόνο το ένα χέρι, αλλά και το άλλο και τα πόδια και ότι άλλο μπορούν προκειμένου να μείνει ο ΣΥΜΠΑΘΗΣ σε όλους μας Κρις.

Σ.Μ