Χαλι

20-08-2011


Να σου πω την αληθεια, λογω υποχρεωσεων ελλειπα απο Ξανθη και δεν ειδα το φιλικο. Το σκορ βεβαια τα λεει ολα. Αν συμπεριλαβω δε το αρθρο σου για την εικονα της ομαδας, καταληγουμε στα εξης: Ουτε παρελαση δεν βγαζει ο Μαρινος και καλα θα κανει να τον στειλει απο εκει που ηρθε.
Διοτι, φιλε Νεκταριε, η υπεροψια του συγκεκριμενου ανθρωπου, που ηρθε και αλλαξε (ξανα) το συστημα της ομαδας, απο 4-2-3-1 σε 4-4-2, γιατι "Ετσι μας αρεσε" και γιατι εχουμε τους σουπερ παιχταραδες (?)
Ομως δεν του εφτανε αυτο, αλλαξε και και την μιση ομαδα. Αντε με τον Κωστουλα δεν τα βρηκαμε στα λεφτα. Αντε με τον Τζορταν Στιουαρτ δεν μας αρεσε το μαλλι του. Αντε και ο Καντονγκο ειχε μεγαλο συμβολαιο. Τον Κιντανα τι τον εδιωξε μου λες ρε Νεκταριε? Τοσα χρονια εχει προσφερει στην ομαδα και πιθανον να εχει αλλο εναν χρονο να παιξει, ειναι 33 αν δεν κανω λαθος. Απλα αλλαξε ολη την ομαδα για να την φτιαξει μονος του, απο την αρχη. Αυτην λοιπον την υπεροψια, θα την πληρωσει και ελπιζω να μην την πληρωσει η ομαδας μας. Τα χαλια μας τα μαυρα φαινονται. Τα υπολοιπα, η ομαδα θα δεσει κτλ, ειναι δικαιολογιες πολυ φτηνες μαλιστα.
Με τις υγειες μας Νεκταριε...

X.Π